- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
fulton #81606 üzenetére
A Sony brand-new qd oled tévéje, az A95K villámgyors, de vannak furcsaságai ez tény.
Pl, amit írtam a Bravia Core-ról, 10-ből 5-ször gyórsítótárat és adatot kell törölni, különben nem indul el, néha elgondolkozik, hogy a kódolt csatorna tényleg kódólt-e, vagy nem, de lehetséges, hogy ez a tévé szolgáltató hülye kártyája miatt van van, viszont a Pana ilyet nem csinál(t) soha.
De mást nem tapasztaltam. Szóval a tv rendszere nagyon gyors. Minden mást, amire nyomok azonnal az arcomba vágja, és rendkívül jól együttműködik google létére az apple ökoszisztémával is, bár erre az új Apple tv 4K-t használom, de akkor is jól megcsinálták. Viszont, szerintem is a google-nak, mint rendszernek, legyen az bármin, mindig lesz valami kicseszett nyűgje, mert pl a Shield pro-t, ha bekapcsolom, nagyon hamar ki tud hozni sodromból, főleg néhány hónapja egyre sz@rabb rajta minden
Sokszor szidtam a (számomra) Panasonic egyszerű és nem szép rendszerét, de talán az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb rendszert szintén a Panasonic csinálja, talán pont az egyszerűsége miatt nincs vele probléma soha.
Talán nem ártana a tévédnek Factory reset...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest