Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Értem. Köszi. Látom szakmailag válaszolsz, de egyszerübb nekem, ha belekérdezek: d

És akkor úgy tenném fel a kérdést, hogy mire jó nekem az, hogy kadenciahelyes lejátszás a 24p-ben, vagy h kadenciahelyesen játszik le valamit a OLED TV-m?
Nyugtass meg, hogy valamire az is jó.Másik: Kadenciahelyes akadozás - ott ég mindig áll a kérdésem, hogy mennyire számít a méret - szerintem sajnos igen. Vagy itt a TV-k közti különbség mennyire jöhet ki? Értem ezalatt, hogy 120hz-es panel vs LED vs OLED és márkák. Ha egymás mellé tennénk néhány tv-t, amik mind 120hz-esek és mindent kikapcsolunk tenyleg mindent. Akkor lehet NAGY különbség? Mennyire lehet jó a Philips 806. Tudom Sony, Pana híres a mozgásmegjelenítésről (mit érthetünk itt ezalatt?) Ha már egy full lecsupaszitott beállítást nézünk és egy jó 24p élményt akarunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor