Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
koxkids
üzenetére
JBL Soundbar BAR 9.1-est (vagy helyesen, inkább 5.4) vegyél hozzá, ha már soundbar kell.
Meglepően frankó cucc 350-400 ezer környékén, zsinórók nélkül. Meg is lepődtem, amikor hallottam, a basszust talál túl is tolták már JBLelék..., és nem lassú, nem tohonya, szóval rendesen állba ver, ha kell és a mozi hatás is megvan. Komolyan jól megcsinálták ezt a cuccot. Az első olyan Soundbar-házimozi, amire azt mondom, hogy, akinek nem kell különálló szörnyeteg erősítő, tizenvalahány hangfallal 100+ méter kábellel etc (nekem igen)..., ez egy frankó választás lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Le Mans Ultimate
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor