- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Nah én meg köszönöm a napközbeni tanácsokat, elszórakoztam kicsit a plexxel, felraktam a gépre, tv-re, működik faxán!
Itt sima régimódi wifi router van szóval nem 5G, de eddig úgy néz ki viszi a 4K dolby vision tartalmakat is! És igen így lejátsszva már átvált a C2 dolby módba, bár meg nem mondanám látok-e tényleges különbséget a pc-s vlc lejátszáshoz képest, valszeg van, de kis különbség.
Viszont képbeállítások terén egy kis közvéleménykutatást tartanék, érdekelne mit gondoltok:
Ez általános dolog lesz, akinek más tv-je van az is hozzá tud szólni. Tehát a C2-n elvileg a home cinema képmód az ajánlott filmekhez és tényleg jól is néz ki, de nekem a standard képmód, amit egyébként kimondottan nem ajánlanak, érdekes módon jobban bejön...
A lényegi különbség az a két mód között, hogy a home cinema egy nagyon meleg árnyalattal dolgozik, míg a standard inkább kicsit a hideg felé húz. Én windows alatt is a meleg árnyalatot preferálom, azt színhűbbnek mondják, pont ezért is fura, hogy filmek alatt meg mégis a hideget érzem valóságosabbnak. Az arcből, az égbolt, ha próbálok elvonatkoztatni a képernyőtől és a valósságosságát nézni, hideg módban egyszerűen élethűbb. A home cimena mód olyan a standard után, mintha egy narancsos fátyol lenne a képernyőn és mintha mindenki kicsit indián beütésű lenne, sárgák a bőrök és pasztelsárga az égbolt. Fura mit gondoltok erről? Valóban a cinema lenne az élethű? vagy inkább a szememnek higgyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Interactive Brokers társalgó
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor