Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Nah én meg köszönöm a napközbeni tanácsokat, elszórakoztam kicsit a plexxel, felraktam a gépre, tv-re, működik faxán!
Itt sima régimódi wifi router van szóval nem 5G, de eddig úgy néz ki viszi a 4K dolby vision tartalmakat is! És igen így lejátsszva már átvált a C2 dolby módba, bár meg nem mondanám látok-e tényleges különbséget a pc-s vlc lejátszáshoz képest, valszeg van, de kis különbség.
Viszont képbeállítások terén egy kis közvéleménykutatást tartanék, érdekelne mit gondoltok:
Ez általános dolog lesz, akinek más tv-je van az is hozzá tud szólni. Tehát a C2-n elvileg a home cinema képmód az ajánlott filmekhez és tényleg jól is néz ki, de nekem a standard képmód, amit egyébként kimondottan nem ajánlanak, érdekes módon jobban bejön...
A lényegi különbség az a két mód között, hogy a home cinema egy nagyon meleg árnyalattal dolgozik, míg a standard inkább kicsit a hideg felé húz. Én windows alatt is a meleg árnyalatot preferálom, azt színhűbbnek mondják, pont ezért is fura, hogy filmek alatt meg mégis a hideget érzem valóságosabbnak. Az arcből, az égbolt, ha próbálok elvonatkoztatni a képernyőtől és a valósságosságát nézni, hideg módban egyszerűen élethűbb. A home cimena mód olyan a standard után, mintha egy narancsos fátyol lenne a képernyőn és mintha mindenki kicsit indián beütésű lenne, sárgák a bőrök és pasztelsárga az égbolt. Fura mit gondoltok erről? Valóban a cinema lenne az élethű? vagy inkább a szememnek higgyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 01.20. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor