- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
Hi,
Hasznal itt v.ki B7-et monitorkent? Jelenleg egy Sony W805B-t hasznalok PC-re kotve es gondolkozok azon, hogy B7-re cserelnem. Nyilvan kell ra v.milyen szinten vigyazni de amugysem szoktam bekapcsolva hagyni a TV-t ha nem vagyok elotte. Lenne rajta jatek is, hetkoznap kb 1 ora es hetvegen lehet tobb - talan 4-5 de nem mindig 1ben. Statikus elemkent FFXIV HUD tunik a legdurvabbnak, de ez ellen az a tervem, h macro 5 percenkent atrakja mashova az osszes HUD elementet, igy mar nem kene gondot okoznia. Mas jatekban pedig eleg keves es atlatszo a HUD ill tobb toltokepernyo is van.
Win hasznalatnal rejtett taskbar es browser F11-es hasznalatra gondoltam.
Film es sorozat kozben pedig sztem nem kell semmi, nem lesz rajtuk statikus logo v. hasonlo.
Hetkoznap osszesen kb. 2,5-3 orat menne es hetvegen pedig kb 10 net/jatek/sorozat es film felvaltva.
Masik lehetoseg egy XE900 lenne, de abban nincs Dolby Vision es az input lag is nagyobb. XE930-ban lenne Dolby de az pedig 100k-val dragabb mint a B7...
Aramtalanitva kb sosem lenne - epic vihar kell hozza, h kihuzzam - igy tudna futni mindig a comp cycle. Fenyeronek sem kell egekben lennie, sotetitett szobaban lesz.
Ha nem is monitorkent hasznalja v.ki de sokat jatszik, volt mar barmi gond veluk? IR lesz azt megertem es nem is zavar amig nincs perma burn in.
Koszi elore is!szerk: Kozben lett is uj hsz kicsivel korabban, nem volt meg ott mikor elkezdtem irni

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor