Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
Hi,
Hasznal itt v.ki B7-et monitorkent? Jelenleg egy Sony W805B-t hasznalok PC-re kotve es gondolkozok azon, hogy B7-re cserelnem. Nyilvan kell ra v.milyen szinten vigyazni de amugysem szoktam bekapcsolva hagyni a TV-t ha nem vagyok elotte. Lenne rajta jatek is, hetkoznap kb 1 ora es hetvegen lehet tobb - talan 4-5 de nem mindig 1ben. Statikus elemkent FFXIV HUD tunik a legdurvabbnak, de ez ellen az a tervem, h macro 5 percenkent atrakja mashova az osszes HUD elementet, igy mar nem kene gondot okoznia. Mas jatekban pedig eleg keves es atlatszo a HUD ill tobb toltokepernyo is van.
Win hasznalatnal rejtett taskbar es browser F11-es hasznalatra gondoltam.
Film es sorozat kozben pedig sztem nem kell semmi, nem lesz rajtuk statikus logo v. hasonlo.
Hetkoznap osszesen kb. 2,5-3 orat menne es hetvegen pedig kb 10 net/jatek/sorozat es film felvaltva.
Masik lehetoseg egy XE900 lenne, de abban nincs Dolby Vision es az input lag is nagyobb. XE930-ban lenne Dolby de az pedig 100k-val dragabb mint a B7...
Aramtalanitva kb sosem lenne - epic vihar kell hozza, h kihuzzam - igy tudna futni mindig a comp cycle. Fenyeronek sem kell egekben lennie, sotetitett szobaban lesz.
Ha nem is monitorkent hasznalja v.ki de sokat jatszik, volt mar barmi gond veluk? IR lesz azt megertem es nem is zavar amig nincs perma burn in.
Koszi elore is!szerk: Kozben lett is uj hsz kicsivel korabban, nem volt meg ott mikor elkezdtem irni

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor