- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Raben Story csak erős idegzetűeknek.

A Raben cégnél a kiszállítási dátum csak egy körülbelüli támpont, hogy valószínűleg azon a héten hozzák, valamikor. De a lényeg, hogy fogalmad sincs mikor van a valamikor. Nap jó, ezt már megszoktam, lépjünk túl rajta.
Más futárcéggel ellentétben nem kapsz reggel emailt, hogy érkeznek, vagy milyen idősávban, és a honlapon szállítási szám alapján keresve sem frissül a státusz. Már megkaptad a csomagot, ott még az áll, hogy raktárban...
Na de a legdurvább: Rendeltünk egy Side by side Samsng hűtőt. Hatalmas jószág, 115kg..
A Raben természetesen nem hozta azon a napon amire kértem. Másnap reggel ránéztem az azonosítóra a neten: semmi.. Elindultam dolgozni.
Éppen autóban tartok a munkahelyre, amikor hív egy lengyel!!! telefonszám 07.30-kor!!!! Nem vettem fel... 2 perc múlva újra hív a lengyel szám... Ok, biztos fontos:-Halló, Raben futár vagyok. Itt állok a házuk előtt egy hatalmas hűtővel, hova tegyem?
- Mondom tessék??? És ezt nem tudták jelezni? Reggel fél 8 van, kinek szóljak?Végül a szomszédot kellett megkérnem, aki segített bemanőverezni a hűtőt a garázsba.
Azóta ha Raben hoz valamit, görcsben áll a gyomrom

Mondjuk ma reggel is sikerült a tv-t 7.40-kot meghozni. De legalább itthon voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor