Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
1stVikman
üzenetére
Mert ha így is, úgy is kellene külső lejátszó...
Kell! Az sem érdekel, ha sokan fikáznak ezért, de tartom a véleményemet. Olvasom itt (és máshol) a sirámokat a belső lejátszók korlátai miatt. Az emberek beruháznak egy remek OLED tévére, de a hozzá illő lejátszó beszerzése már fájós. Inkább elviselik a DTS hiányt, a DLNA korlátait, a tévés Plex kliensek nyűgjeit, stb, stb. 2011 óta van "lapostévém", de a média playerem hamarabb megvolt, mint a tévém! Tovább megyek, eleve olyan média playert vettem mindig, ami hálózatról képes lejátszani. Nem vagyok hajlandó görcsölni pendrive-val, HDD-vel. Persze tudom, sokan dafke elutasítják ezeket az úri huncutságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor