Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Egyszerűen nem tudom megoldani ezt a mozgásmegjelenítés problémát. Tegnap megnéztem bekapcsolt cinemotion-nal, és nekem furcsa lett tőle a mozgás egyes jeleneteknél. Egyszer szájmozgásnál produkált olyan furcsa eredményt hogy inkább kikapcsoltam és néztem az ugrásokat.
Most nem tudom hogy ennyire érzékeny vagyok vagy valami mégse stimmel a beállításokkal.
Egyelőre marad a külső lejátszó (Vten) 1080p-re mert azzal nincs semmi anomália. HDR, 4k meg ad némi pluszt, de annyit nem hogy vegyek új, drága lejátszót."Szerintem aki plazmáról jön annak nehéz ezt megszokni.
Nekem sem sikerült tökéletesen pedig 2016 óta van oled itthon.
Mindig örök kompromisszum lesz, tehát vacilálsz a túl sima kép vagy a túl szaggatott között.
Talán a sportműsorok kivételek, de ennyi.
Mozifilmeknél a 10-es skálán maximum 1-2-es interpolációt viselek el, esetleg a nullást.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor