Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Igen, ha te finnyás vagy az ilyenekre akkor én hatványozottan az vagyok, olyan tiszta, hogy még a laborban sem találnának semmilyen mikrokarcot , foltot, hajszálcsíkot, bármit. A készülékekhez mindig kesztyűben nyúlok, mikroszálassal portalanítom, de nem azért, mert poros, hanem azért, hogy megmaradjon a tisztaság stb.
Szóval én nem téged minősítettelek, hanem az eljárás a problémás. Senki ne tisztítsa semmilyen ablaktisztítóval a TV-k kijelzőjét.
Azt hiszem eljöhetnél hozzám tanulni, hogy milyen egy patika állapotú eszköz, rendszer, bármi. Aki vett tőlem használtcuccot az megtudja mondani, hogy milyen az általam eladott cucc.Nem érdekel, hogy milyen tiszta a cuccod, elhiszem, hogy ragyog, mint Salamon töke.

Egyébként állandóan jössz ezzel a "milyen kib@szott igényes vagyok" dumával, aztán az írásjeleket sem tudod használni, pontatlanul használod, stb.
Az igényességgel nem kell dicsekedni, elég, ha az vagy és nem ártana mindenkinek valamilyen szinten igényesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1 humoros
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Akciókamerák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor