Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Én voltam. És ha már írok, megosztom fiam örömét. Végül - Sony rajongóként (QS-ES, hi-res walkman és lemezjátszó, stb.) - behúzott egyet a készletkisöprős 55A8(H)-ból. Szerdán meg is hozták. Abszolút új készülék érkezett, pixelhiba- , sávosodás- és általában minden mentes.
FHD Blu-ray filmekkel (XBOX SX-ről), de még FHD tartalmakkal Dune HD H1-ről is gyönyörű a képe. A mozgás (1-0 finomhangolással) számunkra kellemesebb, mint a plazmán. A fényereje bőségesen elég. 20-25 fényerővel SDR-ben délutáni napfényben vagy felkapcsolt 4100 lumenes lámpa mellett is tökéletesen látni. Sötétben meg a Rogue One blu-ray megtekintése közben hunyorogtunk, amikor Jynt és Cassiant elnyeli az atomvillanás.
Biztos fantasztikus az XR "processzor' (bár én még mindig inkább marketing szagot érzek körülötte), de már az ebben levő X1 Ultimate is olyan jó munkát végez, hogy a kíváncsiságból elindított régi-régi film, ami 720p-ben volt meg, annyira kellemesen mutatott rajta egy méterről is, hogy meglepődtünk rajta.
A készülék kivitele példás. Ha szabad úgy fogalmaznom, a GZ950 inkább nikonos-nagypapás-japános, az A8(H) meg letisztult-modern-minőségi. A kibontás, az összeszerelés eléggé könnyű volt.
Series X-ről brutál a kép. A távirányító szimpatikus, jó a fogása, bár - nem tudom, ez hiba-e, vagy beállítás kérdése-e - eARC-on keresztül nem kezeli az Seriex X-et.
Ennyiért ajándéknak tekinthető. Egyelőre ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor