- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Én voltam. És ha már írok, megosztom fiam örömét. Végül - Sony rajongóként (QS-ES, hi-res walkman és lemezjátszó, stb.) - behúzott egyet a készletkisöprős 55A8(H)-ból. Szerdán meg is hozták. Abszolút új készülék érkezett, pixelhiba- , sávosodás- és általában minden mentes.
FHD Blu-ray filmekkel (XBOX SX-ről), de még FHD tartalmakkal Dune HD H1-ről is gyönyörű a képe. A mozgás (1-0 finomhangolással) számunkra kellemesebb, mint a plazmán. A fényereje bőségesen elég. 20-25 fényerővel SDR-ben délutáni napfényben vagy felkapcsolt 4100 lumenes lámpa mellett is tökéletesen látni. Sötétben meg a Rogue One blu-ray megtekintése közben hunyorogtunk, amikor Jynt és Cassiant elnyeli az atomvillanás.
Biztos fantasztikus az XR "processzor' (bár én még mindig inkább marketing szagot érzek körülötte), de már az ebben levő X1 Ultimate is olyan jó munkát végez, hogy a kíváncsiságból elindított régi-régi film, ami 720p-ben volt meg, annyira kellemesen mutatott rajta egy méterről is, hogy meglepődtünk rajta.
A készülék kivitele példás. Ha szabad úgy fogalmaznom, a GZ950 inkább nikonos-nagypapás-japános, az A8(H) meg letisztult-modern-minőségi. A kibontás, az összeszerelés eléggé könnyű volt.
Series X-ről brutál a kép. A távirányító szimpatikus, jó a fogása, bár - nem tudom, ez hiba-e, vagy beállítás kérdése-e - eARC-on keresztül nem kezeli az Seriex X-et.
Ennyiért ajándéknak tekinthető. Egyelőre ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor