- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Nem ajánlottad, de szóba került, én meg ki akartam próbálni, mennyire mehetek le oled fényerőben addig, hogy még pont élvezhető maradjon a kép.
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
(#7019) PuMbA: Nem háttérfény, oled fényerő. A háttárfény emelése csak "fakultatja" a képet úgy, hogy a fekete el is veszhet, akár teljesen. (naná, hogy azt is kipróbáltam
) 50 felett kezd "komolyabban fakulni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
Vhiktor