Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
1. Nezegettem ilyen beállításokat A83j készülékhez kíváncsiságból. Azt látom itt nimcs olyan hogy oled fényereje, hanem csak brightnes. Ezt viszont mindenki max ra tolja SDR nél. Nem sok ez ? Olyan szempontból mint beégés kockázata.
2. Ahogy látom a sony nem tudja ezt a logo halványosítást mint az LG erdekes h kihagyták belőle, és érthetetlen is.
3. Én nem találtam arról infót hogy a 77 méretben evo panel lenne, átlagos oled panelről írnak. Evo a 90j ben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor