Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
1. Nezegettem ilyen beállításokat A83j készülékhez kíváncsiságból. Azt látom itt nimcs olyan hogy oled fényereje, hanem csak brightnes. Ezt viszont mindenki max ra tolja SDR nél. Nem sok ez ? Olyan szempontból mint beégés kockázata.
2. Ahogy látom a sony nem tudja ezt a logo halványosítást mint az LG erdekes h kihagyták belőle, és érthetetlen is.
3. Én nem találtam arról infót hogy a 77 méretben evo panel lenne, átlagos oled panelről írnak. Evo a 90j ben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED 65 C2 TV - 4K, 120Hz, színkalibrált
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor