- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Tudom unalmas már pirosas tinting téma, viszont javasoljãtok, hogy ha zavaró az adott nézési szögből, akkor kezdjünk vele valamit. Nos az én LG55C1-em úgy gondolom nem mondható rossz panelnak, viszont a pirosas tinting jelenség megtalálható kis mértékben, ami engem zavar. A zavaró jelenség leginkább focimeccsnél látom, hogy a kép azon részein fakóbb a fű.
De ami furcsa, hogy ha alrébb ülök és más szögből nézem akkor más területen színeződik el.
Az lenne a kérdésem, törődjek bele hogy technológiából adódóan lesz mindig ilyen panelhiba, vagy vigyem vissza esetleg szervíz és van arra lehetőség, hogy olyan panelom lesz, ami garantáltan tinting mentes és tökéletes hófehér lesz minden szögből, ha a különböző fehér jelenetek nézem. Ezáltan focimeccs is egységes zöld lesz minden szögből.Köszönöm segítségetek.
Csatoltam egy képet a panelról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor