Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali111
újonc
Köszi a sok gyors választ.
@Farkassacred Próbáltam különböző forrásokból: net wifiről és utp-vel, winchiről közvetlenül usbn. Lejátszóról nem próbáltam, lejátszót nem terveztem venni.
Többnyire 4k-t néztem, kivéve a rendes tv csatornák, amiket HD-ban. Ezeknél nincs a videójáték hatás.@mglita Kikapcsoltam a képjavítókat, a True moitont is, a Valósághű mozi beállításra nem emlékszem, ezt még megnézem. Egyébként több beállításról szóló leírást végignézve úgy látom, hogy nem pont egyformák a menük. Nálam nem minden úgy van, ahogy a leírásokban.
@alaves Köszönöm a beállítási linkeket. A rtings-t ismertem, a flatpanels új.
Nézem a mintaképeket a flatpanels-en és azt látom, ami a tv-n is zavar: az előtérben lévő arcok erőteljesen ki vannak emelve miközben a háttér szinte eltűnik. Emiatt időnként olyan a látvány, mint a régi filmeken, amikor jól láthatóan a szereplők mögé volt vetítve a háttér. Nem ad egységes képet, hanem erőteljesen kiemelkedő, fókuszban lévő részek vannak a képben. Ez szerintetek beállítási hiba vagy a 4k esetleg az oled tulajdonsága a végtelen kontraszt miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Witcher topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor