Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lali111

újonc

Köszi a sok gyors választ.

@Farkassacred Próbáltam különböző forrásokból: net wifiről és utp-vel, winchiről közvetlenül usbn. Lejátszóról nem próbáltam, lejátszót nem terveztem venni.
    Többnyire 4k-t néztem, kivéve a rendes tv csatornák, amiket HD-ban. Ezeknél nincs a videójáték hatás.

@mglita Kikapcsoltam a képjavítókat, a True moitont is, a Valósághű mozi beállításra nem emlékszem, ezt még megnézem. Egyébként több beállításról szóló leírást végignézve úgy látom, hogy nem pont egyformák a menük. Nálam nem minden úgy van, ahogy a leírásokban.

@alaves Köszönöm a beállítási linkeket. A rtings-t ismertem, a flatpanels új.

Nézem a mintaképeket a flatpanels-en és azt látom, ami a tv-n is zavar: az előtérben lévő arcok erőteljesen ki vannak emelve miközben a háttér szinte eltűnik. Emiatt időnként olyan a látvány, mint a régi filmeken, amikor jól láthatóan a szereplők mögé volt vetítve a háttér. Nem ad egységes képet, hanem erőteljesen kiemelkedő, fókuszban lévő részek vannak a képben. Ez szerintetek beállítási hiba vagy a 4k esetleg az oled tulajdonsága a végtelen kontraszt miatt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés