Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
torma1981
üzenetére
Én is HDMI és PC címke közt váltogatok.

Tudtommal csak a PC címke kapcsol PC módba, minden más marad az úgymond "nem PC" (ezt hívtam önkényesen TV) módban, de nem zongoráztam végig mindet (és nyilván évjárat/firmware-verzió függő is lehet, hogy mondjuk mikor döntenek úgy hogy a játékkonzol az PC vagy sem, illetve mi van listázva).A PC/HDR/Cinema módnak ránézésre az a baja, hogy fixen Rec709 forrás-színteret vesz alapul a gamut-mapping, így minden színt Rec709 keretbe tömörít.
A PC/HDR/Game módban pedig egyszerűen kikapcsol a színtér konvertálás, így mivel véletlen egybeesésként a natív színtér az majdnem DCI-P3, ezért néz ki jónak, ha épp P3-at kérek, de igazából Rec2020 forráshoz az sem jó (a játékok pedig szerintem Rec2020-ban tolják, nem P3-ban, de passz).
Ez akár még egy elhamarkodott, de tudatos döntés is lehet az LG-nél (pl. azt hitték PC-re jobb lesz mindig Rec709, mert nem volt még ilyen "HDR and advanced color" mód a Win10-ben, ami Rec2020-ba konvertálja a "legacy" Windows asztalt+ablakokat), vagy csak elnézték a programozók, hogy miből-mibe kéne konvertálni ilyenkor, vagy a PC módban valamiért elveszik valahol a metaadat, ami a forrás színterét jelöli.(#5650) Batyops
Nem ugyan az a PC/HDR/Game és a TV/HDR/Game sem.

Csinálni kéme majd egy táblázatot (vagy egy táblázatpárt, ha nem lehet összezsúfolni egybe), ha újra körbejártam amiket már felszúrtam a térképre (és vissza-ellenőriztem, hogy nem nincs épp beakadva semmi a képmód váltogatások közt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor