Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Prime RTX 5070 /// Bontatlan, 27%-os Áfás Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor