- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor