- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én pont egy Sony XH950-et akartam venni, de asszem mégis oled lesz... 2010-ben vettünk egy pana plazmát szüleimmel, még mindig azt használják, pont ugyan olyan a távirányítója, mint a 2020-as hz980-nak... :@
Nekem most egy alap LG-m van, de a távirányítótól tényleg nehezen válnék meg, a lejátszó meg mindent lejátszik, összes ncore 4k formátumot, remélhetőleg az új LG is ilyen lenne, de ugye pl Sonynál sem lenne gond, mert ott meg androidra tudok tölteni lejátszót, panáról nem tudok sokat ezügyben sem... Persze talán a képminőség az elsődleges, de eléggé dícsérik a CX-es LG-t így szerintem nem lenne rossz választás, állítólag tükröződése sem rossz. Persze meghallgatnék olyat is, aki ezt a TV-t használja, vagy látta élőben a kettőt. Holnap mondjuk lemegyek MM-be, de ott nem egymás mellett lesz a kettő. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor