- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Én pont egy Sony XH950-et akartam venni, de asszem mégis oled lesz... 2010-ben vettünk egy pana plazmát szüleimmel, még mindig azt használják, pont ugyan olyan a távirányítója, mint a 2020-as hz980-nak... :@
Nekem most egy alap LG-m van, de a távirányítótól tényleg nehezen válnék meg, a lejátszó meg mindent lejátszik, összes ncore 4k formátumot, remélhetőleg az új LG is ilyen lenne, de ugye pl Sonynál sem lenne gond, mert ott meg androidra tudok tölteni lejátszót, panáról nem tudok sokat ezügyben sem... Persze talán a képminőség az elsődleges, de eléggé dícsérik a CX-es LG-t így szerintem nem lenne rossz választás, állítólag tükröződése sem rossz. Persze meghallgatnék olyat is, aki ezt a TV-t használja, vagy látta élőben a kettőt. Holnap mondjuk lemegyek MM-be, de ott nem egymás mellett lesz a kettő. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor