Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Valóban nem.
Megvettem kapásból az E6V-t, nem én voltam az aki két hónapig járta a boltokat amikor OLED vásárlásra adtam a fejem. (C6V-t és 910V-t is teszteltem konkrétan sporttal)
C6V-n még gondolkodtam is, de csak az íveltség vette el a kedvem tőle, amúgy jó készülék.A srác fentebb a focira kérdezett rá, leírtam a véleményem.
Ez egy nyilvános fórum ahol ezt megtehetem, akkor is ha nem értesz egyet ezzel.
Nektek más a véleményetek, nincs ezzel baj... nekem nem normális tévénézési szokásaim vannak, leírtam, hogy miért. Sőt, a srácnak javasoltam a tesztet - ha ez érdekli menjen el és nézze meg, hogy az általa favorizált modellen miképp fest a foci.Mi otthon négyen vagyunk, amennyiben beesik hozzánk valaki akkor az már öt - és ha épp megnézünk valamit, akkor biza bármilyen fájó, de valakinél előfordulhat, hogy akár 30-40 fokos szögben fogja látni az OLED-et, mivel a kanapék 2 méterre vannak a tévétől.
Most is épp megy valami otromba mese, miközben ezt írom 40 fokban látom a cuccost.
Ez nem normális, vállalom. Ha most épp egy teniszmeccs menne, a vonalak biztosan nem lennének egyenesek, ebben szinte 99%-ig biztos vagyok.Viszont szeretem, hogy amennyiben valaminek egyenesnek kellene lennie, az legyen egyenes a lehető legszélsőségesebb esetben is. Ha már ilyen fasza a betekintési szög.
Nem majdnem egyenes, vagy tudomhogynemegyenesdenemveszemészre.Mások vagyunk, a véleményem csak 1db, a tietek meg kb 5db.
TI vagytok többségben.
Érdekes, hogy amint leírom az íveltséggel kapcsolatos ellenérzéseimet, azonnal rámront a 910V-s siserehad.
AZ egy kurva jó tévé, kurva jó áron... viszont nekem 1 dolog miatt nem tetszett = ezért mást vettem. Nem értem mi ezzel a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Automobilista 2
- Ford topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem normális, vállalom. Ha most épp egy teniszmeccs menne, a vonalak biztosan nem lennének egyenesek, ebben szinte 99%-ig biztos vagyok.
Vhiktor