- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerinted ebben mi volt a "kapás"? Nem kaptam semmit.
Ha kaptam volna valamit, az egy érthető és szakmailag, több szempontból alátámasztott eszmecsere lett volna, mint rekontra a hozzászólásomra. Amit kaptam az egy ovis vergődéses rinya volt.
Már leírtam nagyon sokszor, én nem tartozom azok közé, akik benyalnak a saját termékeinek, attól, hogy a cx mozgását most helyrepofozták és szinte nulla a hiba benne, még mindig nem a kedvencem ez a tv.
Látatlanban nem rendelek be a hálószobába egy 65-ös pana hz2000-et, amíg ki nem próbáltam, számomra egy fórum ajánlás már régóta nem jelent semmit, pontosan az elfogult hozzászólások miatt. Ha erre adnék, akkor vehetnék akár samu tu7002-öt is fillérekért, mert arra is azt írják, hogy csodálatos képminőségű tv. Csak a saját szememnek hiszek, ezért nem is értem, mikor beírják, hogy ezt, vagy azt vegyem?
-Emeld fel a segged és menj el próbáld ki, mert azt a tv-t nem mi, ha nem te fogod bámulni éveken át. Még akkor is, ha emiatt utaznod kell.Persze ajánlani lehet, de attól még alap és muszáj kipróbálni, főleg mert nem olcsó mulatság egy oled és brutális szórások vannak minőségben (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor