- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Csak érdeklődés: hol vetted a Shield Pro-t, vagy mi ezért a jó ár, mert Magyarországon, ha jól látom csak az Alza árulja, igen szép áron. Pl. nekem és még szerintem sokan másoknak sincs kedve kiadni egy médialejátszóért 83890 Ft-ot. Összehasonlításképpen: én a C8-at 380000-ért vettem, ehhez képest nagyon nem töredék ár.... Tényleg csak kíváncsi vagyok (nem rosszindulat), hogy pl. miért jó ezen Netflixet/Youtube-t, Prime-t nézni a TV natív appjához képest (nálam ezek mennek)?
MKV-kra meg van Coreelec-es külső lejátszóm van, tökéletes (igaz nincs DV, sosem lesz), volt vagy 12000 Ft, de minimális barkácsolást igényelt az elején. Külső lejátszót én a gyakorlatilag bármilyen felirat támogatása, és a kadenciahelyes lejátszás miatt használok.
UI: trumeotion nálam off, ilyen igényem nincs, kimondottan idegesít, egy másik fórumtárssal értek egyet, hogy totális vakvágány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor