Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Én annyit jegyeztem meg -és bár csetbe nem lehet érzelmeket produkálni, de teljesen normális hangnemben-, hogy kezded túltolni a fikázást egy tv topikban, mobilokról, autókról. Az LG oled kritikámat nem "vihetem", pl a renault topikba, vagy a fejhallgató részlegbe.
De nyilván egy német autó is lehet rossz, főleg, amikor megveszik és a fenntartásra nincs pénz, ezért megy a tákolás, gányolás, a vége meg az lesz, hogy milyen szar. Sajnos, amíg nem lesz változás MO-n, addig mineki okosba tolja, aztán vagy olcsón megússza, vagy a következő tulaj szív vele és az kürtöli nagyvilággá, hogy rosszak.
Nincs azokkal semmi gond, csak amikor kigyullad az a tetves szerviz lámpa, akkor be kell vinni, pl a merci szervizbe és ott megcsinálnak frankón mindent garanciába a következő szervizig.
Na, szóval maradjuk a tévéknél, ha a mostani frissítés frankó lesz, dicsérni fogom, de mivel ez az oled topik, csak ide tudom leírni a kritikámat, akár tetszik másnak, akár nem. És pont ez a lényege, a tapasztalat megosztása, ha már valaki vásárlásra adja a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor