Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Én sem szeretnék hizakodni, elképesztő módon tökéletes lesz, gyere és megmutatom miként. Nem kell emiatt különleges víz. Semmilyen foltot nem tűrök meg semmilyen felületen, így a TV-ken végképp nem, 10 évesen is olyan tökéletes a kijelző felülete mint kicsomagolás után, egyébként én még elemlámpát is használok a tökéletes tisztítás ellenőrzésére, semmilyen szögből nem látsz semmilyen hajszálvékony eltérést. Szóval semmilyen tudományos megállapítás nem szükséges ahhoz, hogy tudjam mire vagyok képes néhány csepp csapvízzel és egy mikroszálas törlőkendővel, ráadásul az OLED még könnyebben tisztítható, mint az LCD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor