Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A meghosszabbított gari viszont valami biztosítós ügy, azokból szerintem egy forintot se fogsz tudni kiverni.
Az MM-es ismerősre minimum 5 alkalommal rákérdeztem, hogy ez teljes értékű garancia-e, mert ha egy kis szarság is van benne, akkor nem kötök rá.
És 1 óra tökölés, kérdezések után már mindenki azt mondta, hogy az első két évben az LG, a 3.4.5 évben, ha valami van a tévével, akkor a szerződésem lévő számot kell hívni. Lényegében csak ennyi az én teendőm, minden másban teljes értékű garancia (a hozzá adott leírás szerint is), vagyis minden ugyanúgy működik, LG szerviz javít, csak az Aegon köhög minden számlát, futárt etc....
Mivel itt most mást hallottam, ezért futok még egy kört, mielőtt hazaindulnék németbe hétfőn. Ha ez mégsem lenne igaz, azonnal visszafizettetem velük az 50 ezret vagyis elállok ettől a szerződéstől. Mondjuk, furcsa lenne ha ezek az ismerősök, akiket régóta ismerek az MM-ban, mind át akartak volna b...ni egy ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor