Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Hát igen a Netflix volt eddig is a fő gondom, amiatt kezdtem el nézni, mérni a sebességet és így "ugrott" ki ez az anomália, hogy a speedtest mérőknél megdöglik a mérés max 50-nél... Amit visszavittem Sony-nál (AG8) is ez volt, ott nem mértem sebességet csak ott is észrevettem, hogy lassú volt...Igazából 50-nél is azonnal el kellene indulnia, de tetű lassú néha nálunk mire eléri a megfelelő bitrátát, amióta újból előfizettem rá. De az is lehet, hogy ez most ilyen (sz@r még mindig) és a netnek semmi köze hozzá. Passz.
Már nem értem az egészet, komolyan úgy vagyok vele, hogy veszek egy külső lejátszót, apple tv 4k, vagy shield, ezeken gigabit van, aztán majd elválik, hogy mi van az egésszel.
Nekem tegnap még azt is felajánlották, hogy visszavihetem a tévét, de egyrészt bármibe fogadnék, hogy a tévével semmi gond nincs, mert akkor minden mérőn ez lenne.
Ráadásul végre olyan brutális képminőséget sikerült elérni vele, amire nem is számítottam.
Na meg a gyorsasága, hát arra szó nincs, akármire nyomok, azt azonnal a képembe vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor