- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Hát igen a Netflix volt eddig is a fő gondom, amiatt kezdtem el nézni, mérni a sebességet és így "ugrott" ki ez az anomália, hogy a speedtest mérőknél megdöglik a mérés max 50-nél... Amit visszavittem Sony-nál (AG8) is ez volt, ott nem mértem sebességet csak ott is észrevettem, hogy lassú volt...Igazából 50-nél is azonnal el kellene indulnia, de tetű lassú néha nálunk mire eléri a megfelelő bitrátát, amióta újból előfizettem rá. De az is lehet, hogy ez most ilyen (sz@r még mindig) és a netnek semmi köze hozzá. Passz.
Már nem értem az egészet, komolyan úgy vagyok vele, hogy veszek egy külső lejátszót, apple tv 4k, vagy shield, ezeken gigabit van, aztán majd elválik, hogy mi van az egésszel.
Nekem tegnap még azt is felajánlották, hogy visszavihetem a tévét, de egyrészt bármibe fogadnék, hogy a tévével semmi gond nincs, mert akkor minden mérőn ez lenne.
Ráadásul végre olyan brutális képminőséget sikerült elérni vele, amire nem is számítottam.
Na meg a gyorsasága, hát arra szó nincs, akármire nyomok, azt azonnal a képembe vágja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- S22 Ultra 512/12
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor