Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Milyen képbeállításokkal nézted őket?
Ezt most mire érted?
3 nap alatt minden beállítást kipróbáltam, már rtings és több fórumot is feltúrtam, de mindig ugyanaz az érzésem volt, ha a Sony-n ment egy 4k HDR, akkor mellette az LG-nél olyan érzésem volt, mintha max 1440 lenne és ugyanezt éreztem az MM-ban is.
Sony tévé kellene, LG os-sel és minden f..sza lenne. :-D! Mert ez az android, egy akkora hulladék az AG8-on, hogy én nem is értem, miért nem fejleszt rá a sony sajátot.Persze, ha működik, akkor frankó, de gyakran hibázik. Ma épp láttam, hogy egy tetves tévé felvétel lejátszásakor is ledobta a rákötött ssd-t, azzal a szöveggel, hogy újra kell regisztrálni, mert csak úgy eltűnt. Mondjuk nem kellett újra regisztrálni, elég volt ki-be húzni, de akkor is. Na az ilyen dolgok egyszerűen szánalom 700 ezer körül.
Mindegy, lesz rendelve nvidia shield pro, aztán majd kiderül, engem már nem érdekel, úgyse én bámulom majd.A lényeg, hogy, mint nálam is, állejtős képminőség, nagyon frankó hang tévéhez képest, okádé rendszerrel. (AG9-en nincsenek ilyen rendszer gondok)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor