Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Azt kell mondjam, hogy az összes LCD/LED/OLED sehol nincs mozgásban ezekhez képest. Sajnos.
Pedig csak egy középkategóriás Toshiba Plazma vót. ""Általában és kulturálisan az ilyen tömegpszichózis ellenére kételem, gátolom. Jómagam komponens vagyok a témába, de ha kell, akár a nincstelenségig is elmegyek."

A cimborám egy Panasonic 42GT50 plazma televízió boldog tulajdonosa. Nemrég, végre volt lehetőségem nála, lakás körülmények között alaposan letesztelni. Tévé adásokkal, Blu-ray filmekkel, világos szobában, sötét szobában...
Tényleg jó kis készülék, de meg kellett állapítanom, hogy a betekintési szöget leszámítva az én SONY 55W809C készülékem minden szempontból jobb nála a gyakorlatban.
Ami a mozgásmegjelenítést illeti... fent említett cimborám meglátogatott, és ezúttal az én tévém képességeit demonstráltuk.
Amikor a sportközvetítésekre került sor, akkor valódi meglepetés és őszinte elismerés ült ki az arcára, és elárulta, hogy nem számított arra, hogy mozgásmegjelenítés szempontjából ennyire jó a SONY.
Az eltelt hónapokban volt alkalmam alaposan letesztelni a saját tévémet. Az alábbi sporteseményeket néztem rajta:
- Labdarúgás
- Kézilabda
- Kosárlabda
- Röplabda
- Forma1
- WTCC
- Supercars
- Salakmotor
- MotoGP
- Tenisz
- Ping-pong
- FINA VilágbajnokságEgy árva röccenés, egyetlen "utánhúzás" nem sok, annyit nem tapasztaltam. (Pedig a nálam "vendégeskedő" LG 55EG910V mutatta, hogy igencsak érzékeny vagyok rá.) Folyamatos a képmegjelenítés, amilyennek lennie kell.
És ez ugyebár egy ~2-3 éves, felső-közép kategóriás modell, még csak nem is a legújabb LCD csúcstechnológia.
Summa summarum: "van élet a plazma technológián túl".

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Whisky topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor