Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz hunspikey #39073 üzenetére

Jah, éjjelre ~20, nappalra a fényviszonyok függvényében 30-50. Ha több kéne, oda szerintem inkább redőny/függöny kell (ha nem is minden ablakra, de legalább részlegesen). Már csak azért is, mert az ABL is valahol 40 körül kezd el visszavágni (és sötétedik be a nagy fehér terület, bár ez ritka, inkább reklám, esetleg téli sport) és lehet kezdeni aggódni a hosszú távú tartósságtól (legalább is TV adással: logók/sávok).

A tavalyi változások miatt már a Technicolor profilt sem érdemes szerintem javasolni, mert abban már Warm1/Meleg1 az alap fehér, ami szerintem hülyeség. A Cinema/Színház és ISF/Szakértő módok is pont ugyan azt tudják, ha ugyan úgy vannak beállítva, de míg a főmenüig többen eljutnak, hogy lehúzzák az élességet (ha akarnak és úgy akarják), a fehéregyensúlyt viszont már kevesebben fogják piszkálni.

(#39121) Joshi - A GZ a kis foltokat engedi valamivel magasabbra, az ABL szerintem ugyan olyan, vagy agresszívebb, mint az LG-nél (az LG-é a legmegengedőbb az utóbbi években, legalább is a normál modelleken, a GZ kicsit más).

Új hozzászólás Aktív témák