Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Na, kicsit megjárattam a Planet Earth II. első részét TM ügyileg. Ezeket írtam ki nektek, örülnék, ha más is rá tudna nézni. Fontos, hogy toljátok 10-re a dejuddert (vagy más márkánál az ennek megfelelő beállítást maxra). Nálam a deblur 5-ön volt, de szerintem mindegy is.
A legnagyobb hiba, amit korábban már említettem itt van.
8:20 gyors repülés a sziklák felett: a kép alja teljesen széthullik. [link]a többi, kisebb, de számomra zavaró:
első jelent: madár szárnya körül fura artifact
1:50 zsiráf vs oroszlán: a kontúroknál artifact
3:45 a lajhár végtagjainak kontúrja
4:50 az előbbi többször is előjön, itt elég erősen
7:50 svenkelés a komodói sárkány mellett: kép alján csúnya artifact.Nagyon érdekel, hogy ez másik B-n hogy alakul. És nagyobb modelleken? Tök más típuson.
Gyönyörű ez a természetfilm, de minden baját is előhozza az olednek. Kikapcsolt TM-mel nekem ez nézhetetlen a rengeteg közepes és gyors svenk és kameramozgás miatt. Maxra járatottal a sok artifact teszi tönkre. Olyan 5-ös dejuddernél van nekem a sweet spot.(55B9)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor