- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
Ahogy írták fentebb az LG és a Samsung ilyen megoldása nem túl jó, mert artifactol, főleg maxon.
2-es kb a jó kompromisszum, én azon használom és azt szoktam ajánlani.
Vagy off... és akkor nincs artifact, csak picit darabosabb mozgás... de igazából tökéletes megoldás nincs és ne is várj.
-
daneel_hu
addikt
Mi a célod ezzel?
Az, hogy bebizonyítsd: nem jól tippel minden esetben az algoritmus ha köztes képkockákat kell kiszámolni?(igaz, nem jól tippel minden esetben)
Vagy... az a cél, hogy bebizonyítsd: nem nézhető ez a film, mert tele van artifacttal 10-es dejudderen?LG-féle TM, szerintem nem jól tippel: (vagyis sok az artifact)
- tengerfenék közelről kamerázva, amennyiben a napfény jól láthatóan tükröződést okoz a fenéken.
- autóban, amennyiben beltérben van a kamera és a suhanó (elmosódott) témát próbálja tippelgetni...
- gyors, svenkelő mozgás... de a fő téma kicsi a képen. Pl Planet Earth II, NYC sólymok vadásznak a városban.BTW ez a cucc 4K/HDR-en iszonyatosan jó akkor is ha 1-es vagy 2-es dejudderen tolod, vagy 0-ással. De mondjuk legyen kompromisszum: 2-es.
Nálam a 4K/HDR-féle verzió van meg, 12-15 GB/rész.
Kéretik elnézni, hogy ebből hivatalos cucc nem létezik 4K/HDR magyar kiadásban!Szerintem a 10-es dejuddernek nincs értelme.
Gáz ha bekapcsolod FULL interpolációra. Nézhetetlen minden film.
El nem tudom képzelni, hogy Sony vagy Pana jó legyen szappanoperásan... -
"A legnagyobb hiba, amit korábban már említettem itt van.
8:20 gyors repülés a sziklák felett: a kép alja teljesen széthullik. [link]a többi, kisebb, de számomra zavaró:
első jelent: madár szárnya körül fura artifact
1:50 zsiráf vs oroszlán: a kontúroknál artifact
3:45 a lajhár végtagjainak kontúrja
4:50 az előbbi többször is előjön, itt elég erősen
7:50 svenkelés a komodói sárkány mellett: kép alján csúnya artifact."Nos végignéztem az összes általad említett részt és bármilyen furcsa, egyedül a 8:20-nál lévő repülés a sziklák feletti résznél a kép alján látni anomáliát. De csak az elején, aztán "helyrehozódik" úgymond.
A többinél semmi rendellenességet nem látok. Komolyan. Nincs artifact sehol. Nálad valami beállítási probléma lehet...
55FZ800-on néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest