Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
renatto
üzenetére
Szerintem jó
Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes 
Hogy lesz-e azt még nem tudom. C9 és GZ950 között vacilálok egyelőre, de még várok egy kicsit, hogy árban megfogyatkozzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha úgy nézünk rá, hogy 65" 4k kijelzőn tv adás, akkor rendben van. Az első képen látszódnak a hajszálak, nem pixeles, nincs egybe mosva. A másodikon a távolban lévő levelek, színek már kevésbé tetszenek, ott mintha festői effekt lenne rajta
de gondolom a filmben a háttér direkt volt valamennyire homályosítva, mint, ahogy az első képen is. Persze ez csak személyes vélemény, nem vagyok szakértő és nyílván nem ezért a tartalomért vesz ilyen tv-t az ember, csak szerintem ez sem mellékes
Vhiktor