Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát ezt te döntsd el, mondjuk én könnyen jártatom a szám, mert én meg sem néztem az én tévémen.
és nem is fogom megnézni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igazából ez csakis rajtad múlik hogy cserélteted e vagy sem, mert a te ingerküszöböd és tudatod határozza meg hogy zavar e vagy sem.
hidd el kérlek, ezt az érzést ismerem, amit a Mátrix c. filmben is mondanak, hogy "mint egy szilánk az agyadban..."
én is cseréltem már le dolgokat azért mert zavart a tudat, hogy valami nem tökéletes
ha zavar, cseréltesd ki.
bár én tudnék vele élni, főleg hogy tévézés közben nem látszik, lehet az én tévém is hangya focis már, csak szemüveg nélkül nem látom a hibákat rajta.
renatto:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor