Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
jilian
üzenetére
Jaja 55b9 meg 390k.... Voltam ma mm-ben megnéztem ezt a csoda "hifi hangrendszert" amit dobtak a 65b9 mellé a promocióba hát annyit ér vele max az ember, hogy hangosabb a tv alap hangszorójától és itt be is zárult a kör. Nem értem miért nem lehett valami normálisabb soundbart adni mellé, minek ilyen party "hifi hangrendszert" ami tv mellet kb semmit nem ér, arra jó max ha jönnek haverok grillezni vagy valami és nyomatja rajta az ember a zenét.
És kiderült, hogy még ismerösöm is dolgozik ott, így mondtam neki módosítsa már nekem a 65b9- rendelésem 55b9-re, így 190k val beljebb vagyok. Jobb lenne a nagyobb méret de pont itthon is annyira passzentos lenne hely szempontjából, illetve pont az ajtó mellet lenne fosok, hogy leborítanák. Úgy leszek mint belan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CPU léghűtés kibeszélő
- A véred a töltény - Crisol: Theater of Idols teszt
- Assetto Corsa EVO
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor