- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nem vagyok boldog mitől lennék? Az hogy te mit látsz és mit nem az engem nem érdekel, csak az amit én látok vagy akarok látni. Utóbbi megjegyzés(akarok látni) is számít, hiszen a húwaze faktorhoz az is hozzátartozik. De jól gondoltam, megbántad a másfél millás kiadást, és itt most ez a "jó döntés" kérdése is megválaszolódott. Nem szégyen bevallani hogy hülyeség volt kiadni egy tévéért másfél millát, ugyan úgy hülyeség lenne egy FHD OLED-ért is indokolatlanul sok pénzt kiadni. A jó és tökéletes fogalma nagyon kérdéses.
ui.: "Különben meg csak 900 ezret spóroltam vele, ami nekem aprópénz, ez nem volt faktor"
Itt is ellentmondást érzek, de ha neked 900ezer aprópénz, akkor miért nem váltottál egy újabb 4K modellre? A 4K ellenes tábor mindig azzal érvel, hogy a 4K nem ad annyival többet mint amennyivel többe kerül. Ha nem számít a lóvé, akkor nem tök mindegy hogy egy 4K-ért többet fizetsz? Vagy érzékeny a szemed a mozgásfelbontásra? Azért megnéznélek egy vakteszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor