Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Nem tudom, pontosan hol jön el az a pont ahol kérheted, de már a 2-nál (előtt) is jelezheted, amikor bejelented. Ezt elbírálják valahol és akár el is fogadhatják.

#33342 mnorbert17 Gondolom nekem ment volna így válaszolok. Nem próbáltam a fejhallgatót. A jó minőségű FHD nagyon jól néz ki, még talán jobban is mint FHD tévén. Az SD már határeset, tehát a tévéadások, amik rossz minőségűek azok ezen is rosszak lesznek (Walker, Esmeralda
). RTL, TV2 so-so, közelről elég csúnya, 2-3 méterről elfogadható. A HD adások viszont teljesen rendben vannak! 55"-on, lehet 65"-on azért rosszabb a helyzet a méret miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). RTL, TV2 so-so, közelről elég csúnya, 2-3 méterről elfogadható. A HD adások viszont teljesen rendben vannak! 55"-on, lehet 65"-on azért rosszabb a helyzet a méret miatt.
Vhiktor