Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31376) Mankó válasza PuMbA (#31369) üzenetére


Mankó
veterán

Ha folyamatos időközönkénti akadást látnék, akkor hamarabb leesett volna, hogy a 24p-t látom, de mivel véletlenszerű svenkelési dadogást, a fókuszban lévő tárgyak, emberek körvonalainak recegését, akadását, szellemképesedését avagy ezek kockásodását tapasztaltam, másra gondoltam. Pedig az is csak az IFC tippelő algoritmusának tévedései lehetnek, amit a nagyobb méret még jobban kihangsúlyoz.
A régi kisebb full hd-s lcd panel és az elektronika összemoshatta a képet, amit megszoktam és most nem tudom, hogy mit is kellene látnom, csak a zavaró akadást látom, ami eddig nem volt.
A Qleden még zavaróbb volt a jelenség, a Pana sokat simított ahhoz képest. Színek, árnyalatok, fekete megjelenítése álomszép, minél többet nézem, annál jobban tetszik.

Nem negatívumként említettem, csak nem tudom hova tenni azt amit eddig nem tapasztaltam.

2 felső kategóriásnak számított tv-n gyakorlatilag hasonló anomáliákat látok, ezektől már csak rosszabb képminőséget kaphatok ugyanilyen általam vélt hibákkal, ezért már nincs értelme bármire is cserélni.

djnice: Ritkán járok moziba, itthon minőségibb a megjelenés.

blakey: Gyakorlatilag csak az IFC-vel játszogatok Professional 1-2 beállításban. Ki állásban svenkelési dadogás, remegő elmosódó körvonalak vannak, ahogy emelem a beállítást úgy tisztul a kép és lesz folyamatosabb a mozgás, de egyre több szellemkép, zavaró random akadást látni.
Eddig az Egyedi 5/5 tetszik a legjobban. Tiszta kép, gyors kamera mozgások, 1-2 elmosódás, akadás.

Ti milyen beállításban moziztok?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.