Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Na ismét megjöttem a MM-ból, a tegnapi árak már a tegnapé, ismét 570e az ára a B8-nak.
Most vittem filmeket is (DVDRip-től 1080p-ig, hát az azért ütős volt), és itt is azt vettem észre, amit tegnap: a drágább tévé jobb volt, és az OLED volt a legjobbabb.

Viszont mikor rákérdeztem a srácnál a beégésre, odavitt az egyik panelhez, és megmutatott egy csíkot középen, ami egy korábban egész nap futtatott, most már lecserélt 6-10 perces demo anyagból annak a nyoma, hogy egy autó átment kb. 2 mp alatt a képen azon a csíknyi területen.
Még egyszer: sok perces anyagból pár mp. De mindig ugyanott...Agyrém.

--
Viszont a QLED-es Samu (figyelem ~600-nál járunk már!) szemcsés képe a világosabb témáknál 1080p-ben lehervasztott, a mellette álló LG sima LED-jénél nem volt jobb, persze az meg minden másban azért alulmaradt, ahogy az árcédula is sejtette. Ki van ez találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor