Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varshi
aktív tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Na ismét megjöttem a MM-ból, a tegnapi árak már a tegnapé, ismét 570e az ára a B8-nak.
Most vittem filmeket is (DVDRip-től 1080p-ig, hát az azért ütős volt), és itt is azt vettem észre, amit tegnap: a drágább tévé jobb volt, és az OLED volt a legjobbabb.

Viszont mikor rákérdeztem a srácnál a beégésre, odavitt az egyik panelhez, és megmutatott egy csíkot középen, ami egy korábban egész nap futtatott, most már lecserélt 6-10 perces demo anyagból annak a nyoma, hogy egy autó átment kb. 2 mp alatt a képen azon a csíknyi területen.
Még egyszer: sok perces anyagból pár mp. De mindig ugyanott...Agyrém.

--
Viszont a QLED-es Samu (figyelem ~600-nál járunk már!) szemcsés képe a világosabb témáknál 1080p-ben lehervasztott, a mellette álló LG sima LED-jénél nem volt jobb, persze az meg minden másban azért alulmaradt, ahogy az árcédula is sejtette. Ki van ez találva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor