Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mugencivic
tag
LG 55B7-em van (február óta, imádom), egy hónapja előfizettem az HBO GO-ra. Napi átlagban kb. egy órát fog menni menni a tv-n előreláthatólag.. Évente, ráhagyással, legyen mondjuk 500 óra.
Azt tudom, hogy beégés szempontjából - plazmákkal ellentétben -- OLED-nél úgy kumulatív a dolog, hogy nem számít, közben nézek -e mást is, csak az számít, hogy az adott statikus tartalom összesen mennyit volt képernyőn.
Viszont az is rémlik, hogy a színes logók tudnak jobban (vagy kizárólag?) beégni, az RTINGS tesztje alapján a piros szubpixelek degradálódnak leggyorsabban, utána a kék, majd a zöld.
Az HBO-nak, - ha jól látom - csak a szürke árnyalataiból áll a logója, de azért nagyítóval nem néztem... A kérdés tehát, be fog -e égni idővel a logója?
(Bocs, ha volt már.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor