Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
válasz
mugencivic
üzenetére
Egyébként nagyon ne pörögd túl ezt a beégés dolgot. Egyébként az Lg gari időn belül cseréli a panelt , de szinte tuti hogy ilyen felhasználás mellett nem lesz probléma. Én mióta megvan kíváncsiságból azt hiszem kétszer néztem meg szóval nem igazán foglalkozok vele. 2017-es , 2018-as modellek meg elvileg nehezebben is lehet beégetni. Én nagyon nem vigyázok rá. Amúgy az Hbo logó fehér meg nyilván ilyen szürkés vagy világos kék azt hiszem ráadásul átlátszó is szóval ne agódj.
-
daneel_hu
addikt
válasz
mugencivic
üzenetére
"Azt tudom, hogy beégés szempontjából - plazmákkal ellentétben -- OLED-nél úgy kumulatív a dolog, hogy nem számít, közben nézek -e mást is, csak az számít, hogy az adott statikus tartalom összesen mennyit volt képernyőn."
Ilyen elméleteket ide ne írjál mert maga leszel a SÁTÁN.

A statikus tartalmadat a 4 óránként lefutó pixelfrissítő szétkeni, lenullázza.

Viccet félretéve, nekem is ugyanez a véleményem/ elméletem.
-
Batyops
aktív tag
válasz
mugencivic
üzenetére
1 éves múlt a tv-m Lg55B7 leginkább én is Hbo go-t és Hbo Hd nézek + játszok is rajta Hdr-be ott Oled fény ,kontraszt 100. Gyakran van hogy több mint 5 órát egyhuzamba ott pedig van statikus tartalom pl. a Hud ami némelyik játéknál szines is pl.minimap. Tegnap néztem több szinű teszt ábrákat beégésnek semmi nyoma. Szóval szerintem az Hbo go-val és egyéb nem szines logókkal nem lesz gond. Azt még hozzá kell tennem hogy nállam a ha nem Hdr tartalom megy a tv-n akkor az oled fény 25.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor