- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Képeket amit felraktál az alapján nagyon rendben van. Se sárgás-rózsaszín foltot nem látok, a vertical banding is elég enyhe, bár sötétben jobb lett volna. Azt sajnálom olyan kép nincs amin az egész tévé látszik, mert a szélek érdekesek igazából. Az általad említett ips paneles lcd-kre köröket ver hidd el, de ezt majd sötétben fogod látni igazán. Egyébként látszik a tévén hogy már volt járatva, mármint a jótékony hatása.
A vonalas tesztábrában tapasztaltakra. Jelenleg nincs oled tévém így nem tudom megnézni, de biztos vagyok benne hogy pixelhelyesen belehet állítani a tévét, amikor én néztem ilyen gond nem volt.
A kontrasztos témához amit korábban írtál. Attól nem kell félni, a jelenleginél nagyságrendekkel nagyobb fényerő kéne, hogy a retina szűkülés miatt ne lásd a sötét részleteket.Egyéb érdekesség hdr ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor