Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg annyi lemaradt hogy az Lg kepviselo meg is kerdezte kulon hogy ha ez a banding zavaro lenne otthon sotetben akkor az LG cserelne-e es a valasz az volt hogy nem mert ez nem hibas hanem ilyen es ugyse fogom soha latni a test videon kivul.
Na mondjatok valami bolcset mert be vagyok sozva
Mar azon is gondolkodtam hogy varok januarig egy originaltra de mivan ha az rosszabb meg akkor mar varhatok marciusra hogy az uj modelek kijojjenek ami majd ugyis nyar lesz vagy osz es akkor eltem meg egy evet lassan oled nelkul
tudjatok ez a mindig lesz jobb esete. ha tenleg kijon valami hu de hiperszuper olcso mittom en akkor eladom oszt igy jartam.A pixeles vonalak kerdere azt valaszoltak kulfoldon hogy :
"The issue with lines not showing correctly is due to chroma sub-sampling. Most TV's don't bother showing the full colour information for each pixel, since most video signals do not contain this information. You can read in detail here.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
The TV must be switched to PC mode to enable full colour (4:4:4), and have true 1 to 1 pixels, Otherwise colours/lines get smeared across the pixels, as shown in your images."Szoval banding elfogadhato szerintetek? doboz nelkul elhoznatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor