Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg annyi lemaradt hogy az Lg kepviselo meg is kerdezte kulon hogy ha ez a banding zavaro lenne otthon sotetben akkor az LG cserelne-e es a valasz az volt hogy nem mert ez nem hibas hanem ilyen es ugyse fogom soha latni a test videon kivul.
Na mondjatok valami bolcset mert be vagyok sozva
Mar azon is gondolkodtam hogy varok januarig egy originaltra de mivan ha az rosszabb meg akkor mar varhatok marciusra hogy az uj modelek kijojjenek ami majd ugyis nyar lesz vagy osz es akkor eltem meg egy evet lassan oled nelkul
tudjatok ez a mindig lesz jobb esete. ha tenleg kijon valami hu de hiperszuper olcso mittom en akkor eladom oszt igy jartam.A pixeles vonalak kerdere azt valaszoltak kulfoldon hogy :
"The issue with lines not showing correctly is due to chroma sub-sampling. Most TV's don't bother showing the full colour information for each pixel, since most video signals do not contain this information. You can read in detail here.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
The TV must be switched to PC mode to enable full colour (4:4:4), and have true 1 to 1 pixels, Otherwise colours/lines get smeared across the pixels, as shown in your images."Szoval banding elfogadhato szerintetek? doboz nelkul elhoznatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor