Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Meg annyi lemaradt hogy az Lg kepviselo meg is kerdezte kulon hogy ha ez a banding zavaro lenne otthon sotetben akkor az LG cserelne-e es a valasz az volt hogy nem mert ez nem hibas hanem ilyen es ugyse fogom soha latni a test videon kivul.
Na mondjatok valami bolcset mert be vagyok sozva
Mar azon is gondolkodtam hogy varok januarig egy originaltra de mivan ha az rosszabb meg akkor mar varhatok marciusra hogy az uj modelek kijojjenek ami majd ugyis nyar lesz vagy osz es akkor eltem meg egy evet lassan oled nelkul
tudjatok ez a mindig lesz jobb esete. ha tenleg kijon valami hu de hiperszuper olcso mittom en akkor eladom oszt igy jartam.A pixeles vonalak kerdere azt valaszoltak kulfoldon hogy :
"The issue with lines not showing correctly is due to chroma sub-sampling. Most TV's don't bother showing the full colour information for each pixel, since most video signals do not contain this information. You can read in detail here.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
The TV must be switched to PC mode to enable full colour (4:4:4), and have true 1 to 1 pixels, Otherwise colours/lines get smeared across the pixels, as shown in your images."Szoval banding elfogadhato szerintetek? doboz nelkul elhoznatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor