- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Gtaati
üzenetére
Lehet, hogy kiejtés és háttérzaj is befolyásolja, nem tudom. Én és a párom is a Sony LCD-nél használtuk a hangkeresési funkciót. Az LG-nél nem, mert nem olyan okos, vagy rosszabb a mikrofon, lassabb passz
A Sony egyetlen előnye ez volt
ott feltűnően jól működött - meg is lepődtünk - még youtube alatt is, amikor szólt a zene közben. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, és volt összehasonlítási alapom, így egyértelműen tudom állítani, hogy a Sonyé jó volt, és hozzá képest az LG-ét fapadosnak éreztem.De TV-t nem választanék a hangkeresési funkció illetve appok és stb alapján, Legyen jó a képe, és gyors és bugmentes az OS-e. Ennyike
De kinek a pap, kinek a ... szubjektív dolog.Számomra az LG WEBOS-e megfelel (a b7-é korrekt volt), de nem szórnám tele appal. Az andridra rámegy minden, de szerintem belassítja. Ha valaki mindeféle kütyüt szeretne vegyen mellé egy INTEL NUC-t oszt minden megoldva. Hülyék lennének a gyártók mindent impelemntálni a TV-be, még a végén bezárhatnának. nagyobb LAN is azért nincs bennük, meg DTS meg analóg (azért kimondottan ideges vagyok, mert kellet vennem egy otpikai bizbasz átalakítót a 2.1-hez
vagy cserélhettem volna erősítőt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Sony egyetlen előnye ez volt
ott feltűnően jól működött - meg is lepődtünk - még youtube alatt is, amikor szólt a zene közben. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, és volt összehasonlítási alapom, így egyértelműen tudom állítani, hogy a Sonyé jó volt, és hozzá képest az LG-ét fapadosnak éreztem.
Vhiktor