- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Gtaati
üzenetére
Lehet, hogy kiejtés és háttérzaj is befolyásolja, nem tudom. Én és a párom is a Sony LCD-nél használtuk a hangkeresési funkciót. Az LG-nél nem, mert nem olyan okos, vagy rosszabb a mikrofon, lassabb passz
A Sony egyetlen előnye ez volt
ott feltűnően jól működött - meg is lepődtünk - még youtube alatt is, amikor szólt a zene közben. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, és volt összehasonlítási alapom, így egyértelműen tudom állítani, hogy a Sonyé jó volt, és hozzá képest az LG-ét fapadosnak éreztem.De TV-t nem választanék a hangkeresési funkció illetve appok és stb alapján, Legyen jó a képe, és gyors és bugmentes az OS-e. Ennyike
De kinek a pap, kinek a ... szubjektív dolog.Számomra az LG WEBOS-e megfelel (a b7-é korrekt volt), de nem szórnám tele appal. Az andridra rámegy minden, de szerintem belassítja. Ha valaki mindeféle kütyüt szeretne vegyen mellé egy INTEL NUC-t oszt minden megoldva. Hülyék lennének a gyártók mindent impelemntálni a TV-be, még a végén bezárhatnának. nagyobb LAN is azért nincs bennük, meg DTS meg analóg (azért kimondottan ideges vagyok, mert kellet vennem egy otpikai bizbasz átalakítót a 2.1-hez
vagy cserélhettem volna erősítőt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Napelem
- Google Pixel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Autós kamera eladó
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Sony egyetlen előnye ez volt
ott feltűnően jól működött - meg is lepődtünk - még youtube alatt is, amikor szólt a zene közben. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, és volt összehasonlítási alapom, így egyértelműen tudom állítani, hogy a Sonyé jó volt, és hozzá képest az LG-ét fapadosnak éreztem.
Vhiktor