Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Strezi
üzenetére
"de ott meg az oprendszer meg a DV kezelése a kritikus pont."
Hagyjátok már az Android fikázását, kb annyi bug van benne mint minden más oprendszerben. Jó oké nem egy villámvili, de most már közel egy éves használat után kijelenthetem hogy teljesen rendben van. Én úgy vettem észre hogy frissítésről-frissítésre jobb lesz, és sokkal rugalmasabb mint egy zárt rendszer. Sajnos a sokoldalúságnak is vannak hátrányai, ahogy a zárt rendszereknek is.
A DV-ről én nem is tudok nyilatkozni, annyira kevés a tartalom hogy nincs is értelme erről beszélni. Gondolom ezt azért említetted meg, mert Vincent lefikázta a legutóbbi HDTV tesztben az AF9-et ebből a szempontból. Persze ki tudja hogy ez tényleg a Sony sara vagy esetleg a Dolbyé.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor