Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13765) Tulku válasza Pro Koryak (#13761) üzenetére


Tulku
veterán

Több megérzés is vezethet az általad vizionált mondandó igazságához...

1. A jóval alacsonyabb nyitóár nyilván feltételezi hogy ráálltak a technológiára, egyre szélesebb rétegek ismerik meg az oled-et...tavaly azt sem tudtam, hogy a világon vana tech, most pedig a nappalimban figyel (mentségemre szolgáljon hogy plazmás voltam és baromira írtóztam a led, lcd technológiáktól)

2. Mikor sufni hirdetésben a HA-n máe 589-ért 65B7v van, akkor az elgondolkodtató....tudom, nincs gar, esetleg újracsomagolt...én az irányvonalról beszélek...nyilván a 1,5 mil és a 700 ezer is megmutatja az irány vonalát, a csökkenés nagyságát....

3. A legfőbb érv...egyre többen megismerik, egymásnak adják a drótot, ez pedig egy tech cucc esetében egyértelműen nem árfelverő, hanem komoly értékcsökkentő tényező...az LG felismerve az eladási lehetőségeket, biztosan rááll a nagyobb mennyiségre, fejlesztésekre...stb...ez pedig 1-2 éven belül egyre lejjebb viszi az árat...nyilván maradnak akár millió fölötti darabok is...ez az exkluzív kategória lesz, de a B7-B8 alapmodellek folytatásai bizonyára egyre kisebb alapáron fognak indítani.

Oledet mindenkinek! :D

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.