Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Megneztem a pirosat es a sargat kb 30 masodpercig volt kimerevitve es eskuszom azota jobban latszik, "felerositette???" mar egyeb anyagokban is latni. Orom az uromben, hogy mivel gyerekbarat musorok mennek napkozben, legalabb nem egy 12-es karika egett bele mivel az mar beleesne a mozi filmek "savjaba". Ez a logo olyankor a fekete savra esik.
Olyan ideges lettem hogy kozoltem a nejemmel hogy veszek egy ujat, aztan ugy dontottem amig ilyen erzekeny addig nem lesz. Ugye mind tudjuk milyen az oled gyors mozgasoknal...de elnetzuk mert minden masban seggre teszi az embert. Viszont amig ilyen konnyen "tonkremegy" addig kizart. Varok meg egy generaciot hatha kinovik...addig meg mindig felszemmel mindig azt a retkes kacsafejet keresem...A kep nem a legjobb....ahogy kimetevitettem a vegere mar a felirat is jolkiveheto lett a logon belul

Mobilrol
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordtempóban fogy a Resident Evil Requiem, már 6 milliónál jár
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villámrajt: 5 milliónál jár a Resident Evil Requiem
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor