Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Sziasztok,
Egy kis érdekesség, kicsivel több, mint 1 hónapja használt monitoromról:
Most, hogy végre elkezdődött a leállás nálunk tudtam kicsit többet ülni a monitor előtt és mivel csökentették az árát is, így még inkább ajánlható az Asus Rog Strix XG34-ese. 41 nap alatt 144 órát ment az oled használat szerint. Egész jól be lehetett állítani az SDR és HDR alatti képet pontos kalibráció nélkül is, az LG oled tv-hez viszonyítva, bár a kontraszt résznél szerintem a tv kiemelkedőt nyújt, úgy vettem észre. A közelség érzékelő szenzor praktikus és jól működik, a gyárilag beállított 8 óránkénti oled gondoskodás és a tálca elrejtésen kívül csak azt állítottam át, hogy 100% fényerőt semmikor nem engedek, sdr-nél 50-en van, hdr-nél 80-on, ez a tv-nél is így lett beállítva. Nekem a 175Hz bővel elegendő, általában történet alapú single player játékokat tolok, viszont filmekhez ez a képarány abszolút nem okés (21:9), mert nagyon sokat levág minden oldalról, 1-1 youtube klippnél viszont meglepő módon van ilyen képarány is.
Ami furcsaság: ezt a korábbi Samsung va paneles monitorom is eljátszotta egyszer-egyszer, mintha lefagyna a pc kikapcsolása után. Másnap pc bekapcs után a tv-n adja a képet, a monitor nem válaszol (akkor sem ha nem volt kikapcsolva), csak ha kihúzom és visszadugom a konnektorba, lehet ott a hiba a villanyhálózattal lesz? Illetve ritkán miközben ki van kapcsolva a monitor és a tv-n nézek filmet egy pillanatra bekapcsol magától egy villanásnyira lehet látni az asztalt.
Egyelőre mást nem tapasztaltam, a Samsung után ég és föld a különbség a sötét helyeken való kószálásokkor a játékokban, végre lehet látni ha megbújik valaki vagy valami egy barlangban vagy alagútban, sötét szobában. Persze még mindig vannak hasonló monitorok még olcsóbban, egyelőre nem bántam meg a vételt, meglátjuk 1 év múlva mi lesz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258