Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
válasz
Degeczi #26992 üzenetére
Huhh, én másként értelmezem nyelvtanilag (szerintem pont vagylagost jelent a megfogalmazás és nem egy naplemente triggert 20:00 óra előtt), de nyilván lehetne pontosítani ...
Arra akartam csak rávilágítani, hogy azért ez nem egy olyan bonyolult feltételrendszer, nem értem miért mondod ezt.
"De miért kellene ehhez több automatizálás?
Egyetlenről van szó, amit két trigger indít, a feltételben pedig ott van, h aznap még nem történt automatikus fölkapcsolás."
Ez viszont abszolút igazSikerült "beleülnöm" abba, hogy amaximus két automatizációt említett, de tényleg elég egy. Köszönöm, hogy rávilágítottál! Haladunk...
De akkor is kell még egy helper + egy második automatizáció a helper reset-jére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Háztartási gépek
- Vicces videók
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest