- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Nem... :)
Apropó. Kicserélték a hamis procim. Kaptam helyette végre másikat -- csakhogy ez is hamis :D Állati jó hely ez a Magyarország :) De mondtam már ott helyben is a csókának hogy szerintem ez is ugyanolyan mint a másik, de azért kipróbálom. Hát olyan is. Felirat szerint TbredB, valójában TbredA. Meg az összes többi marhaság is illik rá. Azt mondta esetleg ki tudja majd cserélni egy dobozosra az árkülönbözetért, de még ez sem biztos. Hátde bazze. Lehet hogy tényleg inkább elküldöm az AMD-nek hogy vizsgálják be/ki, és adjanak másikat... ők már csak nem küldenek ilyen hamis fost. Csak az meg jó sok idő lesz. Tényleg, nem tud valaki addig megszánni vmi Socket462 procival? Duron 500 is jó, csak legyen vmi az újabb csere idejére is... :O
Mindjárt jönnek a képek is. :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest