Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Vagy proxy.
CD_Illa: hiába ''éjszakai ellátmány'' a program attól még szükség van rá. Valami egész durva védelem, mert HDD formázás után is tudta, hogy ott már volt egy 3DS. Gondolom MBR-be írkál. -
Warlock_42
senior tag
CD_Illa: programvédelem, nem illik törölni, mert nem óhajt majd elindulni valami
Én 3DSMax mellett láttam, de mint valaki írta AutoCAD is megesik, hogy használja. -
Warlock_42
senior tag
Az utolsón (vagy utolsókon) meg források vannak. Ha jól emlékszem. -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Addig semmi gond amíg csak a PH! nagytesó figyel minket és nem bizonyos nagycégek. ;] -
Warlock_42
senior tag
Csekély PHP tudásommal meg azt mondom nem túl egyszerű nyomonkövetni azt hogy éppen ki van itt. Szal ez mindenképpen csak egy viszonyszám. -
Warlock_42
senior tag
Annó volt egy osztálytársam (infó szakirány) aki nem értette a könyvtárszerkezet mibenlétét és mindent a C: gyökérbe tett. Kellemes volt nála megtalálni valamit. -
Warlock_42
senior tag
Hát megvolt a Kótai meccs is. Nem tudom az osztrák úriember mivel foglalkozik eredetileg, de van egy tippem mert a vízvezetékszerelőnk pont így néz ki.
Szvsz ez olyan mintha (csak hogy a Gépeknél maradjunk) Fatality kiállna ellenem egy Q3 meccsre és utána hűdejó lenne neki.
Újabb retekklubb aranyköpés:
Az 'á' kérdés volt a helyes válasz. -
Warlock_42
senior tag
Elég érdekesek ma (tegnap) a döntések box-fronton. -
Warlock_42
senior tag
Darius kikapott. Ez azért fájt. Ha nem lennék lusta, felhoznám a ProfiBox topicot. -
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Mint már észrevehettétek én sem rajongok az agyondizájnolt alkatrészekért, meg a hiper-szuper tuningért. De szvsz az optikai egér egy olyan luxus ami szinte kötelező. Ha meg nem akkor tessék belerokkanni a kétnaponta egérpucolgatásba.
Az enyém mondjuk 5 gombos, amit én is feleslegesnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy ha az oldalon lévő két gombra az Entert és a Backspacet rakom akkor eszméletlen gyorsan tudok mozogni a könyvtárszerkezetben. -
Warlock_42
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A kosz egy része még nemannyirahc-gamer korszakomból való. A másik részét pedig mostanában szedem össze, mert rengeteget olvasok gépen. Sok olyan dolog van amit paperban sosem tudtam megszerezni de gépen most megvan.
Az aláírás a kedvenc együttesem, egy finn művészi metálbanda egyik szövegének részlete. Azért (is) szeretem mert kétféleképpen lehet értelmezni; ha vidám vagy akkor 'ne törödj semmivel légy boldog', ha pedig szomorú vagy akkor 'nincs semmi értelme az életnek, öngyilkosság'. Legalábbis nekem ezt jelenti. Ha érdekel megkeresem a teljes szöveget.
Egyébként: Nightwish - Know why the Nightingale sings -
Warlock_42
senior tag
Nem BME (sajnos), nem architechtúra (hanem digitális elektronika) de a Sima stimmel. Mármint nekem is egy Sima(házi) nevű úriember tanította. Eszméletlen fej; a mikrogépek hajnalán megtervezett és összerakott egy Z80 alapú gépet, aminek egyik példányával egy helyi üzlet tetején lévő idő + hőmérséklet + márnememlékszem kijelző fényújságot vezéreltek. -
Warlock_42
senior tag
Na. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sikerült egy fél centis összetömörödött koszdarabot kivakarnom a görgő mögül. Most tökéletes. Egész érdekes egy optikai egér belülről. Ebben pl. két LED van egyik az optikához, a másik a hátsó hangulatvilágítás. -
Warlock_42
senior tag
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy hol vannak A4Tech WOP35-ön a csavarok mert nem tudom szétszedni és nem akarom szétbarmolni az egészet. -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Hú most látom két 1008 van. Ez nekem új. Ilyet is tud a PH? -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
De ha magyar szöveget keresel a teljes weben akkor a magyar találatokat teszi előre és a többit hátra. -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Ja és plusszban alatta:
''Click to download the latest version of Microsoft Internet Explorer.
Then try again.''
Ez még jobb. És ezt az oldalt az Opera reklámozza. -
Warlock_42
senior tag
;] ;] ;] ;] ;] ;] ;]
Hát gyerekek, láttam már pár dolgot, de ez odabaszott de rendesen...
Opera reklámbanner: Get 1000 FREE Smileys! Click Here!
Warlock: mér ne, bár utálom a reklámokat, meg smileokat sem sűrűn használok
katt...
Smile Central: ''We're sorry - at this time we do not support your browser.''
Hát ennyi értelme van az Operában reklámozni a Smile Centralt... -
Warlock_42
senior tag
-
Warlock_42
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
A helyi motoros huligán ;] haveroknak még a robogó aljára szerelt izzókért is szóltak a rendőrök. Szerintem sem legál az ilyen mód. Csak nem te is a Quasimodo 2000. című filmben láttad?? Abban van a kolumbiaiaknak olyan kocsijuk aminek az alján UV fénycsövek vannak. Állat ;] -
Warlock_42
senior tag
''.de mind1.''
Szvsz ez elég jellegzetes, de meg nem mondom ki az. Mármint nem tudom.
Na még egy Auróra plussznak:
Ebédre hízott patkány
Vagy már annyira nagylány
Hogy ne legyél annyira finnyás
Majd lenyeled azt is ha nincs más
A papírpohárban friss vér
Pisztolyt is hoz majd a pincér
A kettőnknek kevés egy állat
Még lövünk magunknak párat
Akkor is forog a gyomrunk
Egymásnak olyanokat mondunk
Amit a wc-papír se bír
Amiről a Pravda se ír
Kisírt szemekkel este
Majd szerelmet cserélünk szexre
És betömve végül a rést
Egymásba mártjuk a kést
Mi előre tudtuk hogy ez lesz
Ebédre hízott patkány
Gyere, siessünk indul az express
Nézzük meg milyen a Balkán -
Warlock_42
senior tag
Lesaux:
A polgári szolgálatról:
A bér 30.000 (29000 valamennyi) forint havonta... annyi a trükk, hogy nem ott étkezel, hanem kajapénzt kérsz.
Szvsz nem olyan nehéz jó helyet szerezni. Ez itt egy kisváros mégis sikerült nekem is meg a haveroknak is. Felétek (Pest, nem?) meg gondolom hemzsegnek a non-profit alapítványok, stb...
Ha érdekel a dolog keresd elő a katonaságos topicot abban leírtunk mindent a polgáriról tapasztalatok alapján.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- 3D nyomtatás
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest