Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Feldobtátok az estém köszi. Ezért cserébe holnap építek egy mini részecskegyorsítót és megsütöm vele a földet, "szalonnát'
.
Most vagy az van, hogy el van dugva egy nagyon pici motor, amit nem látunk, vagy egy elektro mágnes, vagy távolról kap áramot "vezeték nélkül, DE ha jól láttam két oldalt mintha drótok lennének kifelé vezetve ami előre megbillenti a kerék hajtó mágnest nem? Még a mágnesesség hatása előtt...?! A videókat lementettem."Először azért marjad le a CD-ről az alumíniumot/aranyat, különben kevésbé fog örökké forogni." persze mindenféleképpen.
Nehogy elégjen pörgés közben...
."Honnan tudod hogy nem lesz belőle fekete lyuk?!" Nem tudhatjuk még nem próbáltuk ki
.
Azzal tutokbabrálni amim van, az meg nem sok, de kicsiben szeretném megoldani,
Nem kel nekem hogy 100al pörögjön, kezdetben elég ha megy.
VAgy videó edited videó és szimplán csalás mint a többi."ezen jót nevettem Ezt már áltisk negyedikben megoldottuk a hurkapálcára tűzött papírkígyóval. Az is örökké pörög, csak ne vedd le a radiátorról. "
fekete lyuk afekete fejekben szokott lenni nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Nehogy elégjen pörgés közben...
.
.