Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF
    veterán

Ja, aszittem neked is az olajat eszi. Meg a vizet. De végülis igen, csak másképp.

Ja, nekem is volt anno egy Feliciám, ami ugyanígy beázott, de az meg volt tolva hátulról, aztán így sikerült utána összerakni (nem én voltam). Lehet röhögni, de sziloplaszttal építettünk gátat a lámpatest fölé, és működött. Mondjuk az az autó akkor ért párszázezret, meg amúgy is cserére készültünk.

Amúgy kukaccal, mi van? Rég nem panaszkodott semmire...

p

Na most vagy nem olvasod figyelmesen a hozzaszolasok garmadajat, vagy ~23 ora soknak tunik egy kukac-panasz nelkul 😆

Hiszen epp tegnap delutan fejezte ki rosszallasat az autopalyaink dijaival es allapotaval kapcsatban.

Amugy meg nem fordja van, igy gondja is kevesebb (talan, hisz a jazz sosem fogja meg adni magat, a ceges meg leszarhato :D)

Ez a beazas dolog egyebkent tenyleg eleg faramuci... En nem akarok el kezdeni beszelni a ceges transit courier-rol, mert egesz nap potyoghetnek :K

Mindenesetre aki mostanaban (~elmult 5-6 ev) fordot vesz/vett, eleg nagy esellyel fog szopoagra kerulni valamilyen okbol. Aztan vagy sikerul javittatni/csereltetni/tuladni rajta/szemelyi serules nelkul felgyujtani es gyonyorkodni benne, vagy marad a szopas.

Vigasztalasul: magasnyomasuval oblitve, vagy igazi nyari ozonviz eseten az en traktorom is beazik a vezetooldalon, de hat egy 21eves kabrio...

Iden el is adom a getszibe az tuti, kell kenyerre a penz :K

Új hozzászólás Aktív témák